Päiväkodit

Helsinki(Päiväkoti Puistikko, Päiväkoti Umka)

Päiväkoti Puistikko                                                                                                                                  Puh.(+358) 50 5664685

Monikielisyyttä tukeva päiväkoti tarjoaa asiakkailleen päivähoitoa ja kasvatusta kahdella kielellä. Päiväkodissa on kaksi lapsiryhmää: pienet eli 10 kk – 3-vuotiaat ja ’isot’ eli 3 – 6-vuotiaat. Pienessä ja kodikkaassa päiväkodissa viihtyvät sekä lapset että aikuiset. Täältä löytyy kaikki, mitä eri ikäiset lapset tarvitsevat. Päiväkodin käytössä on hyvin varustetut tilat, pieni ja rauhallinen leikkikenttä, paljon kivoja leluja ja tietenkin – ystävälliset lastentarhanopettajat.

Sijainti hyvien yhteyksien varrella (lähellä Puistolan asemaa) on tietenkin päiväkodin 

Päiväkoti Umka                                                                                                                                          Puh.(+358) 50 465 3825

 Päiväkoti Umka on Vuosaaressa kauniilla luonnonsuojelu alueella sijaitseva 49-paikkainen päiväkoti. Se tarjoaa hoitoa 1–6-vuotiaille lapsille ja on auki arkisin klo 6.30–17.00. Umkassa toimii kolme ryhmää. Ulkoilu tapahtuu päiväkodin omalla ulkoilukentällä. Lapsilla on erinomainen mahdollisuus rauhassa ihailla merimaisemaa, tutkia luontoa ja merirannan linnun elämää.

Umka on englantipainoitteinen ja tukee kansainvälisyyttä ja monikielisyyttä. Arjen toimintakielinä ovat suomi ja englanti. Viikko- ohjelmaamme kuuluu mm. muskari, kädentöitä, ohjattua liikuntaa, retkeilyä, kirjastokäyntejä ja leivontaa.

Toiminta- ajatuksena on tarjota laadukasta hoitoa ja lasten yksilölliset tarpeet huomioivaa kasvatusta ja opetusta. Kasvatuksessa meille on tärkeää luoda lapsille turvallinen ja hyvä olo. Päiväkodissa lapsuutta arvostetaan elämän tärkeimpänä kehitysvaiheena ja lapsille annetaan mahdollisuus elää lapsuuttaan. Lapsille annetaan rakkautta, lämpöä ja paljon syliä minäkuvan ja terveen itsetunnon kehittämiseksi. Lapset hyväksytään tasavertaisina yksilöinä. Lasten tarpeet ja kiinnostuksen kohteet ovat päiväkodin henkilökunnalle aina yhtä tärkeitä ja samanarvoisia. Perushoidon lisäksi tuetaan lapsen henkistä, fyysistä ja sosiaalista kehitystä, tarjoamalla oppimis- ja kehitysmahdollisuuksia lisääviä virikkeitä sekä monipuolisia elämyksiä ja kokemuksia.

Lisätietoa: puh. 040 913 6261

 

New Generation Kids Osk, päivähoitomaksut

Päiväkoti Puistikko, Päiväkoti Umka, Päiväkoti

1.8.2015 alkaen alle 3-vuotiaiden Helsinki-kuntalisä nousee 600:n euroon (varhaiskasvatuspalveluhintojen  vuositarkistus).

Sen mukaan New Generation Kids Osk:n päivähoitohinnatkin muuttuvat. Tämä KELan maksukorotus ei vaikuta vanhempien maksuihin. Perheiden osuus pysyy ennallaan (29 - 365,62e/kk) ja se riippuu hoitopäivien pituudesta, perheen tuloista ja paikkakunnasta.

 

Yhteydenotto

 

Puistikko

Hatuntekijänkuja 7-9, Helsinki 00750

Puh. (+358) 50 5664685

puistikko@newgenerationkids.fi

Umka 

Rekipellontie 2, Helsinki 00940

Puh. (+358) 504653825

umka@newgenerationkids.fi

Lisää tietoa:

Marina Paukku

Puh. (+358) 40 913 6261

marinapaukku@suomi24.fi

 

 

Palaa