Uutiset

Meidän asiakkaiden palautteet

25.11.2021

1. "Tyttäreni Sofia oli Umkassa päivähoidossa vajaa 2-vuotiaasta pikkutytöstä esikoulun aloitukseen saakka, yhteensä noin 4,5 vuotta. Meille jäi Umkasta hyvin positiiviset ja mukavat muistot. Sofia tulee suomenkielisestä perheestä ja Umkassa ollessaan hänelle kehittyi niin vahva englanninkielen taito, että hän on nykyisin kaksikielinen. Umka on pieni ja joustava päiväkoti, jossa lapsista huolehdittiin hyvin ja hoitoajoista pystyi sopimaan joustavasti. Sofia piti Umkassa erityisesti tanssitunnista sekä musiikista ja mukavista hoitajista. Sofia oppi Umkassa ollessaan lukuisia taitoja, kuten esiintymistä, omatoimisuutta, muiden huomioonottamista, olemaan kohtelias, numerot ja kirjaimet englanniksi ja suomeksi. Sofia on käyttänyt Umkassa oppimiaan taitoja mm. pitämällä omaa englanninkielistä videoblogia Youtubessa. Suosittelemme Umkaa lämpimästi kaikille!"

2. "Small and homely kindergarten. Lovely teachers who seem to love their work. Also they have a good teacher / kids ratio, no stress no rush. Staff is very flexible and understanding. Outside playground is small, but they take the kids often to a big playground very close by. After 3 years experience I can recommend this place. My son learnt pretty fluent English here."  

3."Päiväkoti Umkan ehdottomasti paras puoli on kodinomaisuus ja pieni koko. Lapseni kaltaiselle herkälle lapselle Umka oli ihana paikka jossa saa äänensä kuuluviin ja kokea olevansa osa yhteisöä. Umkassa lapseni otettiin vastaan omana itsenään ja hänen kasvua tuettiin hänelle sopivalla tavalla. Ilmapiiri Umkassa on ihana ja minua erityisesti lämmittää ajatus että mitään kiusaamista tai syrjimistä ei ollut ja tuntuu että siihen kiinnitettiin paljon huomiota, että jokaisella aikuisella ja lapsella on Umkassa hyvä olla. Umkassa lapseni englannin kielen taito kehittyi huimasti ja päiväkodista lähtiessä hän kommunikoi sujuvasti myös englanniksi.  Umkaan oli joka päivä hyvä mieli tulla ja pystyin hyvällä mielellä aina jättämään lapseni päiväksi hoitoon. "  

Uutiset sivulle